“When I started working with Nicoline, I was working in abroad and my and my family were facing lots of changes as we were heading home. Nicoline helped me with tools so I have a clear vision of what I were I want to be and I use them every day still. What you want might not come immediately, but if you articulate it to yourself, you know what to work towards. And not to comprimise with your most inner wishes.”
Kvinde, 44 år

“Jeg har gennemgået et coachingforløb hos Makeroom. Det var meget udbytterigt og udviklende for mig. Jeg blev opmærksomhed på en masse områder, hvor jeg har anvendt forskellige facader, projicereret min egen følelse af utilstrækkelighed over på andre og blevet opmærksom på en række psykologiske mekanismer, hvor jeg i bund og grund har modarbejdet mine egne mål og ubevidst lagt en række forhindringer for mig selv. Især var hendes arbejde med mine skyggesider meget givende. Hendes afslappede og til tider lidt selvironiske stil var stærkt medvirkende til, at jeg fik et reelt udbytte af forløbet, selvom jeg dybest set var meget skeptisk overfor “den slags hokus pokus”. Jeg er dybt taknemmelig og giver Nicoline mine varmeste anbefalinger.”

Mand, 38 år

“I have worked with Nicoline at the UNEP Risø Centre. Nicoline’s engagement, energy, enthusiasm and determination ensured the success of the projects she participated in. Thus I have no hesitation in providing a strong recommendation for Nicoline with regard to her professional, organizational and analytical abilities.”

Gordon A. Mackenzie, Head of Programme (Cleaner Energy Development).