Makeroom hedder mit firma fordi jeg gerne vil skabe plads og højere til loftet.

Jeg vil gerne skabe plads i dit hoved til sjove tanker, skøre ideer og glade budskaber. Jeg vil gerne skabe plads til det skønne liv.

Jeg er 47 år, gift og har to børn på 10 og 12.

Jeg startede et helt andet sted end coaching branchen, nemlig som økonom udstationeret for FN i Afrika.

Så blev jeg syg og måtte foretage nogle hårde prioriteringer i mit liv.

Jeg valgte mit helbred og min familie til og min økonom karriere fra.

Jeg blev først business – og life coach hos Manning Inspire. En dansk uddannelse som lå lige til mit økonom hjerte: Meget målrettet og effektiv er tilgangen. Jeg startede også Makeroom.dk fordi det at være selvstændig var nemt at forene med familie og mit ønske om at passe på mig selv.

Men jeg savnede lidt den spirituelle dybde – der er mere mellem himmel og jord. Så kom jeg via en kollega på The Shadow Proces med Debbie Ford og Pernille Melsted.

Så skal jeg ellers love for jeg var solgt.

Jeg tog uddannelsen på The Ford Institute som Breakthrough Shadow Coach fordi den virkelig udfordrede mig i at mærke efter. Mærke efter i mig selv og tilskynde mine klienter til at gøre det samme. Og så forenede Ford gruppen hele tiden indsigten med handling – med action. Så jeg så hele tiden resultater og det samme gjorde mine klienter. Det batter i al slags coaching: Når du ser resultater!

Sidenhen har jeg taget Shadow Facilitator uddannelsen hos Pernille Melsted hvor jeg dykkede endnu mere ned i skyggearbejdet. Jeg har der specifikt arbejdet med skyggen i forbindelse med bl.a. mod, sårbarhed, konflikthåndtering, grænsesætning, livs- og identitetskriser, samt forløsning af drømme og selvudfoldelse

Denne professionelle baggrund har givet mig fundamentet til at arbejde med det jeg brænder for: At give et menneske værktøjet til selv at mærke hvad hun/han har brug for. Dernæst at handle på det og nyde resultatet af indsatsen på egen krop og eget sind.

Jeg har oplevet at det giver mening og det virker. Mine klienter har oplevet det samme.

Jeg har bevidst valgt at mit speciale er voksne kvinder som er dødtrætte af at stræbe efter perfektionen og føler sig fanget i præstationsfælden i stedet for at gå efter det de virkelig har lyst til eller brænder for.

Det har jeg gjort fordi vi (for jeg falder selv i hullet til tiderJ) gør verden til et bedre sted når vi smiler og har det godt.

Det har jeg gjort fordi alle kvinder fortjener at tage sig selv alvorligt.