Hvad er coaching?

Som coach hjælper jeg dig til at finde ind til kernen af dig selv; hvad vil du have – eller ikke have – i dit liv? Som coach støtter og motiverer jeg dig således at du lever det bedste liv du overhovedet kan med de ressourcer, talenter og kvaliteter du har til rådighed. Som coach hjælper jeg dig med at finde ind til din råstyrke, så du kan handle på dine mål og opnå tilfredshed med dine resultater.

Hvad gør jeg som coach:

  • Lytter, motiverer, støtter,
  • hjælper med at fokusere, stiller afklarende spørgsmål.
    Fokuserer på nutid og fremtid

Hvad gør jeg som coach ikke:

  • Giver gode råd
  • Definerer mål og handlinger for klienten.
  • Udøver terapi. Hvis vi under sessionen finder ud af at der er behov for terapi, vil jeg gerne hjælpe med at henvise til relevante fagfolk indtil jeg selv er færdiguddannet som psykoterapeut.