Referencer

"Du kom ind i mit liv på det rigtige tidspunkt. Du lod mig føre ordet uden at dirigere. Jeg hører stadig din stemme. Roen og dét at stole på fremtiden.Jeg fik sat en masse ord på det som fyldte rigtigt meget. Jeg fik sat grænser og lavet vidensbyttehandel. Jeg fik gravet nogle skuffer frem med ressourcer jeg havde glemt. Det blev flettet sammen med en utrolig indlevelse og hjælpsomhed og super kærligt."
Kvinde
49 år
"When I started working with Nicoline, I was working in abroad and my and my family were facing lots of changes as we were heading home. Nicoline helped me with tools so I have a clear vision of what I were I want to be and I use them every day still. What you want might not come immediately, but if you articulate it to yourself, you know what to work towards. And not to comprimise with your most inner wishes."
Kvinde
44 år
"Jeg har været igennem et coach forløb hos Nicoline. Hun fik mig til at se ting fra nye, men egne perspektiver. Hun fik givet mig det skub jeg manglede for at komme videre, for at tage aktivt ansvar for at jeg kunne komme ud af rutiner, jeg ellers sad fast i. Hun fik mig til at se at jeg kan ændre ting, der får mig til at acceptere at andre omkring mig tænker anderledes og at der er ok. Jeg kan varmt anbefale Nicoline som coach, hun er meget behagelig at snakke med og man føler sig helt tryg."
Kvinde
39 år
"I have worked with Nicoline at the UNEP Risø Centre. Nicoline’s engagement, energy, enthusiasm and determination ensured the success of the projects she participated in. Thus I have no hesitation in providing a strong recommendation for Nicoline with regard to her professional, organizational and analytical abilities."
Gordon A. Mackenzie
Head of Programme
(Cleaner Energy Development).
"Jeg har gennemgået et coachingforløb hos Makeroom. Det var meget udbytterigt og udviklende for mig. Jeg blev opmærksomhed på en masse områder, hvor jeg har anvendt forskellige facader, projicereret min egen følelse af utilstrækkelighed over på andre og blevet opmærksom på en række psykologiske mekanismer, hvor jeg i bund og grund har modarbejdet mine egne mål og ubevidst lagt en række forhindringer for mig selv. Især var hendes arbejde med mine skyggesider meget givende. Hendes afslappede og til tider lidt selvironiske stil var stærkt medvirkende til, at jeg fik et reelt udbytte af forløbet, selvom jeg dybest set var meget skeptisk overfor “den slags hokus pokus”. Jeg er dybt taknemmelig og giver Nicoline mine varmeste anbefalinger."
Mand
38 år