MAKEROOM HEDDER MIT FIRMA

fordi jeg gerne vil skabe plads og højere til loftet​

Jeg vil gerne skabe plads i dit hoved til sjove tanker, skøre ideer og glade budskaber. Jeg vil gerne skabe plads til det skønne liv.

Jeg er 51 år, gift og har to børn på 14 og 16.

Jeg startede et helt andet sted end coaching/terapi branchen, nemlig som økonom udstationeret for FN i Afrika.

Så blev jeg syg og måtte foretage nogle hårde prioriteringer i mit liv. Jeg valgte mit helbred og min familie til og min økonomkarriere fra.

Jeg blev først business – og life coach hos Manning Inspire.

Jeg startede også Makeroom.dk fordi det at være selvstændig var nemt at forene med familie og mit ønske om at passe på mig selv.

Men jeg savnede lidt den spirituelle dybde – der er mere mellem himmel og jord. Så kom jeg via en kollega på The Shadow Proces med Debbie Ford og Pernille Melsted og blev efterfølgende uddannet Breakthrough Shadow Coach fra The Ford Institute i San Diego

Sidenhen har jeg taget Shadow Facilitator uddannelsen hos Pernille Melsted hvor jeg dykkede endnu mere ned i skyggearbejdet.

Jeg har specifikt arbejdet med skyggen i forbindelse med bl.a. mod, sårbarhed, konflikthåndtering, grænsesætning, livs- og identitetskriser, samt forløsning af drømme og selvudfoldelse.

I 2020 tog jeg så endnu et skridt videre og begyndte at læse til psykoterapeut på Blackbird Institute med fokus på relationer og familie. Jeg er pt på 2. år hvor vi arbejder med rådgivning. Den reelle terapidel tager jeg for alvor fat på i 2022, så indtil da er mit arbejdsfelt coaching og rådgivning.

Nicoline Haslev-Hansen

  • Cand Polit, Københavns Universitet, 1998
  • Business & Life Coach Manning Inspire, København, april 2011
  • Breaktrough Shadow Coach, The Ford Institute San Diego, oktober 2013
  • Shadow Facilitator, Pernille Melsted, København, marts 2017
  • Familierådgiver, Blackbird Institute, København, forventet juni 2022