Ja, ja, jeg skal nok høre efter:-)

Nogle gange har jeg mest lyst til at stikke fingrene i ørene og råbe LALALALALA hver gang nogen siger Corona.
Ja ja, jeg skal nok være voksen og lytte efter.Vi må ikke ignorere Corona for så går det helt galt med verden.
Men jeg bliver deprimeret af kun at høre om sygdommen, de syge og hvad vi skal gøre for at passe på os selv og de sårbare.

Jeg er splittet i disse dage for på den ene side er jeg ved at kaste op over at ALT handler om Corona. På den anden side var jeg ved at tude da jeg så et billede på Facebook af en veninde med maske på.
Lige nu er jeg ikke klar til Corona jokes à la
Alle kollegerne var på arbejde igen
Undtagen Mona
Hun var død af Corona

Jeg er ikke klar til at folk joker om deres sundhedstilstand i et forsøg på at peppe en trist situation op. På den anden side er jeg vild med sjove fotos på Hemmingsens Instagram af folk som ikke kan holde afstand.
Fordi det giver forløsning at grine i en presset situation. Fordi jeg er pinedød nødt til at finde lidt lys, glæde og lykke i en crazy tid eller får jeg for alvor kuk.

Så jeg kan være med så langt at vi joker om omstændighederne, som da en veninde bildte sin 7.klasse ind at de skulle have virtuel undervisning i påsken for at samle op på det de var bagud – det var en smuk aprilsnar.

Jeg muterer ikke til en følelseskold uempatisk kvinde fordi jeg smiler af endnu en sjov video om stressede forældre som laver hjemmeskole.
Men jeg vil heller ikke dyrke elendigheden og kun rende rundt med sprit ved hånden og have TV2 News kørende non-stop.

Her i påsken skal vi så ikke, som Uffe Holm så passende udtrykte det, ”invitere 50 mennesker og købe hele f*** Fakta” og det er da surt.
Jeg skal heller ikke fejre min BFFs 50års med et kæmpe brag af en fest d. 18 april.
Jeg skal hjemmeskole 4 uger mere og have min mor på besøg i haven.

Men jeg nægter at give op. Jeg skal nok tage fingrene ud af ørene og følge anvisningerne. Men jeg lover mig selv at jeg skal finde morskab i en underlig tid på lige fod med alvoren. For det er som Piet Hein siger det.

🐣🙏😂🙃😭😘

product-tag