🙃 13 tips til hvordan du går all in på julen🌲

1. Lad vær med at læse blogs og nyhedsbreve om at undgå julestress eller forebygge december depression

2. Sæt Spotify til at spille playlisten ”Julesange du kender” på repeat på alle medier i huset og i bilen.

3. Gå med nissehue hver dag. Helst en med blinkende kvast.

4. Tag den restferie du ellers havde afsat til en yogatur med din veninde til marts og meld dig til alt på forældreintra

5. Tryk ”deltager” på samtlige julemarkeder i en radius af 50 km fra dit hjem på Facebook og nyd så at du kan nøjes med at kigge på opdateringerne og billederne på iPad’en.

6. Køb 20 poser æbleskiver, 3 store glas syltetøj, 2 pakker flormelis og 15 liter hjemmelavet gløgg i Lidl. Det bliver cirka 500 kr. Så inviterer du hele familien og venner til juleklip hos jer på søndag – bring your own flitterstads. Der bliver helt sikkert efterladt noget pynt som blev lidt skævt og på den måde får du skøn hjemmelavet julepynt og en billig gløggbrandert oveni med familie og venner.

7. Betal 100 kr. for at sætte dit fitness medlemskab på pause i december – så kan du ikke jo bruge det.

8. Sig ja til alle invitationer mellem 21 og 29 december, men sørg for det er ude hos andre så du helt slipper for at lave mad eller vaske op i 9 dage. Husk at smugle lidt snaps med hjem hver dag, så du har noget til at tage toppen efter en hel eftermiddag/aften med diskussion om arverækkefølge eller reglerne for pakkeleg.

9. Da I nu heller ikke er hjemme juleaften, kan du nøjes med et lille juletræ og bruge julepynten fra punkt 4 til at pynte træet med d. 23 december.

10. Husk – og husk familien på – at det er tanken der tæller når det gælder julegaver. Køb det der er nr. 3 på alles lister uden skelen til listen i øvrigt. Hvis det er den dyreste gave der står der, må du gerne vælge nr. 4.

11. Pak alt ind i ugenyt fra din by. Det er miljøvenligt skal du huske – og huske modtagerne på.

12. Accepter at din egen familie er skør og din svigerfamilie irriterende – på den måde har du selv carte blanche til også at være en pestilens for dine omgivelser.

13. Og til sidst det vigtigste: Husk at opføre dig superoverskudsagtigt hele december og fortæl alle omkring dig hvor meget styr du har på juleforberedelserne. Det giver folk totalt præstationsangst og ingen tør derfor belemre dig med deres julestress.

👍🤩👌✌️💪🙏💃🍸🤶

PS: Ja, selvfølgelig må du dele mine tips😁