Det betaler sig at følge sit hjerte

💖

I mandags blev jeg og min familie spontant med et par timers varsel inviteret til en fødselsdagsmiddag samme aften🇩🇰

Jeg tænkte mig om ca. et nanosekund og sagde ja tak. Fordi det var hos en nær ven som jeg rigtig gerne vil fejre og jeg elsker at være sammen med ham og hans familie🥰

Jeg var ellers kørt helt ned på batteri, min mand ligger vandret med arbejdet, min søn er ved at komme sig efter kyssesyge og min datter havde haft en weekend med 400 km i timen.

Men jeg fulgte mit hjerte og overhørte ”burde” samtalen som den overfornuftige del af mig havde med sig selv🙉

Ahhhhhh, jeg kom ikke til at fortryde at følge mit hjerte😁

Jeg havde den dejligste aften med kram, grin, kærlighed, snak, god mad og vin.Min familie hyggede sig også gevaldigt og det gjorde fødselaren og hans familie også. Vi kom godt nok lidt sent hjem på en mandag men jeg sværger at alle sov bedre den nat.

Næste morgen var der stadig spor af en dejlig aften og alle kom afsted afslappet og i godt humør🤩

Vi skal lytte til fornuften og disponere vores tid og energi så vi kan håndtere det vi skal håndtere ordentligt🧐Men vi skal også blæse på fornuften og vælge med hjertet for det er her vi henter energi og overskud🥳

Når vi vælger at være sammen med mennesker vi elsker og lave ting vi holder af, så kommer der ro, smil og varme i sindet…og det smitter👩‍❤️‍👨

God weekend🍁💕