Det skulle have været hjemmebagte boller

….men det blev slime i stedet for.

Min vision om at være en god mor endte med at se anderledes end jeg havde forestillet mig. Heldigvis nåede jeg at opdage at jeg rent faktisk havde opnået min vision i stedet for at rende rundt og kæmpe forgæves.

Da jeg fik børn for snart 13 år siden, tænkte jeg at vores hjem gerne måtte være sådan et hvor mine børn godt gad være og være sammen med sine venner. Et hyggeligt sjovt sted hvor der altid var lune hjemmebagte boller med tandsmør.

Jeg har derfor prioriteret højt (og sikkert til stor irritation for andre forældre) at holde madgrupper, lave legeaftaler og medbringe de dersens boller til klassearrangementer – og jep, jeg er stadig i forældreråd i den ene klasse. Jeg har også været holdleder for min søns fodboldhold og med til at arrangere diverse ting for min datters cheerleadingklub.

Men det var som om min vision om at sidde derhjemme med 10 børn omkring bordet ved de lune boller med tandsmør ligesom ikke materialiserede sig. Det er aldrig rigtig blevet – og jeg tror ikke der er noget galt med de boller jeg bager

En dag sad jeg med min datter og talte om hvordan det kan være der er så meget fnidder i pigegruppen i klassen, når der er så lidt blandt de 18 piger på hendes cheerleadinghold. Min tese om at cheer-pigerne havde en fælles passion var min datter helt enig i:
”Vi kan kun blive enige om at slime er fedt” sagde hun – og i næste åndedrag: ”Må jeg invitere pigerne fra klassen til slime-dag hos mig i påsken?”
”Det må du da gerne” svarede jeg, velvidende at der er flere af pigerne som ikke må lave det derhjemme og som derfor flere gange har bedt om slime-legeaftale hos min datter.

Vi inviterede og halvdelen af pigerne kom selvom der var påske. Vi købte lim, barberskum, kontaktlinsevæske, glitter og flamingo kugler – og en voksdug til bordet. Så tændte de for Citybois og gik i gang.

De havde den skønneste dag og pludselig var det at jeg så det: Der var mine hjemmebagte boller i forklædning og de ville alle sammen gerne have noget af det med hjem