Du skal elske dig selv for den du er

Vi kvinder definerer selv hvordan vi er bedst tilpas i vores egen krop.

Vi skal ikke lade dameblade eller sociale medier gøre det.

Vi skal dele vores historier så vi kan lære af hinanden og forstå hinanden bedre. Og måske få modet selv til at stå frem med hele kroppen fordi de andre tør.

Vi skal kigge på vores selvhad og snakke om hvad det kommer fra så vi alle kan være i vores krop uden dagligt at fortælle os selv at der er noget galt med den.

Så jeg tager på ferie og hopper i bikini og jeg kommer aldrig til at have bikinibridge (når din bikinitrusse er spændt ud mellem dine hofteben og danner en bro) eller tobleronetunnel (når du kan få et stykke mellem dine lår uden at smøre dine lår ind i chokolade.

Jeg har en kronisk sygdom som jeg tager medicin for. Den medicin holder fedtet fast på maven så selvom jeg opgav samtlige kulhydrater i mit liv ville jeg stadig have topmave siger lægerne. Min mave husker mig på at jeg trods megen bøvl med sygdom stadig er going strong. Og så er livet for kort til at undvære pasta og ost.

Jeg har også født to børn og jeg vil ikke bytte dem væk for et vaskebræt.

Jeg gider ikke bøvle med concealer for at dække mine sorte rande under øjnene men tænker i stedet på alle de nætter jeg har tosset rundt til G&T, ABBA og George Michael…og at alle de vågne timer da børnene var små var det værd.

Jeg tager på ferie i shorts og t-shirt og vil ikke sidde og bekymre mig om at jeg nok er ved at få mormorarme. Disse arme kan da forhåbentlig en dag reelt blive mormorarme…men det er jo op til min datterJ

Men min datter kan jeg knuselske og kramme nu. Min datter kan jeg rose hver dag for den smukke person hun er. Jeg kan støtte hende i et elskeligt selvbillede ved at elske mit eget mens jeg spiser franskbrød uden skam.

Sådan er jeg bedst tilpas i min krop.

Du skal se filmen Embrace på Netflix. Du skal elske dig selv for den du er. Det er to absolutte krav om vil gøre verden til et bedre sted.

https://www.netflix.com/dk/title/80162341