Min datters bucket list

Min datter vågner hver morgen med dagens bucket list – du ved sådan en liste over alt det man kunne tænke sig at lave, gøre, se, opleve,

Jeg vil så gerne have at hun får opfyldt alle sine ønsker for hun er en utrolig idérig skabning.

Jeg vil så gerne hylde hendes initiativ og kreativitet og se den blomstre.

Men der er desværre for hende begrænsninger i form af tidJ

Fordi vi ikke har mere end 24 timer i døgnet – og noget af det skal vi desværre bruge på skole, sove og støvsugning.

Nogle gange kommer jeg til at ride med på tids- og energioptimistbølgen og ender med at blive stresset og sur. Det er virkelig uhensigtsmæssigt når jeg nu vil min datter det bedste.

Så jeg øver mig i at få sagt fra inden jeg bliver stresset og træt. Jeg hjælper hende med at få prioriteret i sin ønskeliste. Jeg ser hende med sorg nøjes med at vælge 4 ud af de 43 ting fra hun gerne vil en lørdag formiddag.

Jeg kender det godt. Jeg har også altid 117 ting jeg gerne vil i løbet af en dag/uge/måned/år, men jeg ved også at hvis jeg ikke får prioriteret men prøver at nå alle de gode ting, ender jeg med at løbe rundt som en hovedløs høne som pikker lidt her og så løber hen et andet sted og pikker lidt er for så at løbe videre….det er en meget utilfredsstillende følelse – faktisk værre end at skulle sortere noget fra.

Nu skal vi så på ferie på lørdag. Vi har snakket om hvad vi skal og her er hendes ferie-bucket-liste.

Den behøver vi ikke sortere i:-)