Frit valg på alle hylder

Hvad nu hvis du havde frit valg på alle hylder i livets lykkehjul?

Ville du så vælge det hele på en gang eller en hylde af gangen?

Ville du starte småt og så slutte med de helt store gevinster?

Eller ville du rage de allerstørste bamser ned som det første?

Engang var jeg så heldig at jeg fik frit valg ved et lykkehjul på Bakken. Jeg blev så overrasket over mit store held at jeg slet ikke kunne overskue hvad jeg skulle vælge. Jeg gik hjem med en lille fin gul/hvis hundebamse mens alle i familien undrede sig over at jeg ikke havde taget den største jeg kunne få. Men jeg ville ikke have den største, jeg ville have den lille fine hund. Frit valg var ærlig talt også lidt overvældende og jeg havde måske valgt noget andet hvis jeg havde haft mere tid til at overveje.

Det er svært at vælge i livets lykkehjul selvom du jo i teorien har frit valg på alle hylder. Det er svært for de fleste at overskue hvilket valg der er bedst. Det er svært bare at finde de kriterier ud fra hvilke vi skal foretage valgene. Hvad skal være ræsonnementet bag de ting jeg gør? Skal der være en rød tråd eller skal jeg bare handle intuitivt og tro på at det nok skal gå?

De fleste af os skifter frem og tilbage mellem at have en fasttømret plan for et mål og så noget mere udflydende – nogle vil kalde det drømme – om noget vi ikke helt kan konkretisere.

Det er umuligt at sige hvad der er mest optimalt for i disse world wide web tider kan man altid google sig frem til mennesker som har gjort enten det ene eller det andet 100% og er lykkedes med det…efter deres egen vurdering i hvert fald.

Mange vil nok blive lidt angst ved tanken om bare at give los og tro på det bedste…mange vil nok også gyse lidt frydefuldt ved tanken om at gøre noget så drastisk. Sådan har jeg det i hvert fald.

Så jeg leger med drømmen om hvordan det ville være at have helt frit valg på alle verdens hylder hvis det i praksis bare var så let som ingenting. Jeg giver mig selv lov til at drømme stort og ønske alt muligt ud af livet. Så mærker jeg efter hvad der føles allermest dragende og fuld af god energi. Jeg kan mærke det i kroppen nu efter at have øvet mig i det i nogle år.

Så handler jeg: Jeg finder et par få simple action steps som kan få mig i retningen af den hylde der drager mig mest. Nogle gange giver det pote og jeg går videre med flere små målsætninger som fører mig til det endelige mål. Andre gange tænker jeg: ”Hmmm, forkert hylde”.

Jeg starter et online forløb i februar hvor jeg blandt andet kigger på hvad der er på menuen i livets lykkehjul. Vi skal snakke om hvad du vil vælge hvis du turde. Vi skal snakke om hvilke felter der er vigtige for dig. Hvis du ikke aner det, er der også støtte til at begynde at mærke efter hvad du har lyst til.

Jeg har lavet dette kursus til dig som stille og roligt vil sidde hjemme i din sofa og reflektere over hvad du vil have mere af i livet. For jeg er sikker på du, som jeg, gerne vil have #mereudaflivetMere om mit forløb under begivenheder eller her: http://makeroom.dk/mereudaflivet/