Glæde i forskellige former

Glæder kommer i meget forskellige former. Min weekend havde glæde i mange former, farver, styrker og indtryk:

Fredag eftermiddag/aften med min søns 7.klasse. De kom en tur i svømmehallen og hjem til os til flæskestegssandwich bagefter. En glæde at se unge mennesker ha’ det hyggeligt og rart sammen på tværs af køn, gaming præferencer og tøjstil.

Lørdag var jeg så til et ualmindeligt fantastisk bryllup. Der var jo glæde overalt.

Glæde i kirken, glæde over kagen til receptionen, glæde under middagen over mad, drikker, taler, sange, kys og tårer. Glæde resten af natten over alle de gode sange vi skrålede med på og de drinks vi dulmede vores tørre halse med.

Selv da brandalarmen gik kl. 05 (fordi en feststemt gæst havde trykket på den), var der moro. Jeg var stadig oppe og kunne sammen med de andre fnise af den unge mand der kom kørende med hvinende dæk om hjørnet og kom løbende ind klædt som en bedre navy seal og afsøgte området.

Samtidig glæde over at min datter var med sit hold til cheerleading konkurrence i Randers og de havde en fest hele weekenden, kunne jeg forstå på de sms’er der løb ind på min telefon og de skønne billeder vores cheermoms lagde ud i Facebook gruppen.

Søndag glæde over at kunne sidde helt stille i min sofa med en 1,5 liter colaflaske. Først sammen med min datter så vi kunne se det sidste af Gilmore Girls. Derefter sluttede mand og søn sig til os g vi spiste pizza og så Nord & Syd.

Glæde finder du overalt også på en råkold mandag – du skal bare lige huske at kigge efter