Græskarpanik

Mandag morgen blev jeg grebet af panik.

Jeg sad og kiggede på Facebook og Instagram og var imponeret over alle de flotte græskar folk havde skåret i weekenden og lagt på SoMe. Vi havde ikke skåret græskar. Vi havde lavet alt mulig andet. Så jeg tænkte straks: Jeg må da ud og købe to græskar og så kan min søn skære sit i dag og min datter skære sit i morgen.

Så gik jeg tur med hunden i skoven væk fra Facebook og så var det at en stemme i mit hoved sagde:

”Hvorfor er det lige at du skal ud og købe græskar? Hvorfor er det lige at dine skal skære græskar?

Er det fordi I er interesseret og fordi I synes det er sjovt?”

”Øh nej” måtte jeg jo med skam svare mig selv. Jeg – og mine børn – er egentlig flintrende ligeglad med Halloween udover at min datter synes det er fedt at få lov at være længe op on a schoolnight og gå rundt på vejene med en veninde og få slik.

Det er ikke det samme som at skrive en sur blog på Nationen hvor jeg nedgør alt hvad der har med Halloween at gøre. Eller nægte at åbne døren og give nogle børnemonstre lidt slik. Jeg er bare ligeglad med selve konceptet og det er min familie også.

Derfor kan jeg da stadig alligevel sidde og være meget betaget af fotos af hvad folk kan kreere ud af græskar, men panikken har jeg gemt væk….og så kommer den nok igen slut novemberJ

Jeg ønsker alle der glæder sig til i aften en rigtig god Halloween med alt hvad det indebærer at gejl og slik. Til jer, der som mig, er ligeglade: Rigtig god onsdag:-)