Hvor skal man gå hen for at få et bad?

Vores varmtvandspumpe er røget og reservedelen skal først sendes fra Jylland. (Og nej, ironien i at jeg er gift med en blikkenslager er ikke tabt på mig:-))

Så ikke noget varmt vand i flere dage. Hvor går man så hen for at få bad?

Hvis min nabo kom og ringede på ville jeg ikke tøve et sekund med at sige ”selvfølgelig må I alle 4 få bad her indtil jeres virker igen”. Men det gør jeg ikke. Mit Fitness medlemskab er sat i bero, så der kan jeg ikke bade. Den nærmeste svømmehal er under ombygning. Så jeg etagevaskede i går, men i dag ville jeg have et bad.

Engang var jeg på safari hvor beskeden ved hver campingsite var at en elefant havde trådt på vandledningen, så der var ikke engang etagevask i 5 dage. Så har man også prøvet det!

Så jeg lånte min mands fitness kort og tjekkede ind på det. Man føler sig som en ret stor snyder når man kun tager ned i et fitness center for at bade. Burde man ikke lige løbe lidt på løbebåndet eller tage en step time?

Men jeg fik et bad og er nu fin og ren. Og tænker stadig over hvorfor jeg er så tilbageholden med at spørge naboen. Mine naboer er de flinkeste mennesker så det er ikke fordi vi ikke er på talefod. De ser også ret renlige ud, så jeg tror de har et bad.

Hvor er det åndssvagt at jeg føler det anmassende at troppe op med håndklædet og spørge. Hvis ikke blikkenslageren får det fixet i morgen, må jeg tage det som en udfordring og gå til naboen.

Spørgsmålet er nu om jeg også kan tage alle mine beskidte gryder med i samme moment?