Kickstart dit 2023

En juleferie kan få mange til at dagdrømme sig væk alene på en øde ø uden forpligtelser. En juleferie kan også være fyldt med hjertevarme og glæde ved at være sammen. Em juleferie kan også være lidt af begge dele. Det sidstnævnte gælder nok for de fleste for sådan er livet generelt. Fyldt af gode og dårlige stunder, glæde og frustration.

Når vi så sidder 2/3 gennem med forventninger, som altid er skruet højt op hos alle og aldrig indfries i det mål, vi har sat os, alle er overtrætte og vi skal stadig til 1 julefrokost og køre hjem fra Jylland, vi skal også lige nå at arbejde lidt mellem jul og nytår og tabe os 5 kilo inden nytårskjolen skal på – og være klar til et nyt år med arbejde, rengøring og nytårsforsætter om fitness medlemskaber 2/1,

Når vi så sidder der, så er det vi drømmer os væk.

Nogle giver bare op og lader juletræet stå til påske, og flygter ind i streaming af en meget lang serie på Netflix hver aften efter arbejde.

Nogle gør op med alt og alle (undtagen sig selv), bliver skilt, flytter og får nyt arbejde fordi alle er åndssvage omkring en.

De færreste kan overskue at sætte sig med sig selv og tænke: Hm, lektie lært, hvad vil jeg virkelig?

Men det er den vej vi skal gå. For livet er ikke perfekt, ej heller juleferier.

Livet er fyldt med konflikt og lykke, skænderier og kram, fejlslagne middage og skønne oplevelser.

Vi skal øve os i at være i det hele, ikke mindst med os selv, men også med dem omkring os.

Det er svært, jeg vil nærmest sige umuligt, bare at sætte sig ned alene eller med sin partner og sige: Nå, lad os lige evaluere juleferien og tænke over om der er noget vi vil gøre anderledes fremover

Fordi vores følelser kommer i vejen for vores tanker og refleksioner. Vi kan ikke kombinere begge dele til en vej frem – det er simpelthen for overvældende.

Jeg er sikker på I alle har prøvet og opdaget at det kommer der sjældent gode, bæredygtige løsninger ud af. Nærmere disse ”alt eller intet” beslutninger.

Det er dejligt at betro sig til sine venner eller sin familie, men de er jo ikke objektive. Deres følelser (for dig og dem selv) kommer jo i vejen for et neutralt billede, så deres kommentarer og råd vil altid være farvet af hvad de synes er bedst for dem selv. Ikke fordi de er selvcentrerede egoister, fordi de bare er mennesker.

Det er her en rådgiver/terapeut som mig kommer ind i billedet.

Når det hele føles for meget og ens hoved er ved at koge over med stress, følelser, trang til at gøre noget, skal der først ryddes op indeni.

Der skal ventileres. Oplevelser og følelser skal puttes på hylder og i kasser, så man kan ånde frit igen. Dernæst kan vi så kigge på ”Hvad så nu”

En rådgiver/terapeut hjælper med at holde alle informationerne, oplevelserne, følelserne fordi vi ikke er følelsesmæssigt investeret. Det gør ikke en forskel for mig om du bliver skilt eller siger dit job op.

En rådgiver/terapeut kan og vil hjælpe med at luge ud i følelser og tanker, så der bliver plads til at mærke og reflektere over det vigtigste spørgsmål: Hvad vil jeg virkelig helt inderst inde?

Jeg går selv i terapi og jeg kan garantere det er en fantastisk fornemmelse at få ryddet op og clearet hovedet så der er plads til dejlige tanker om et godt liv.

Derfor tilbyder jeg ½ pris i januar på 2 sessioner hos mig. Normal pris er 500 kr. per session for 1 person (700 for par/familier). To sessioner for 1 sessions pris.

2 sessioner er tid nok til at dykke ned i det der larmer (session 1) og tid til mærke efter hvad du virkelig vil (session 2). Det er klart at et længere forløb giver mere tid til fordybelse, men 2 sessioner er en super kickstart på et nyt år, hvor du mærker efter – og handler på det du virkelig vil.

Så vil du stadig bare sidde i sofaen og være træt & sur på dig selv og de andre?

Eller vil du gøre noget godt for dig selv og de andre?

Skriv eller ring til mig for at få din bedste start på 2023

Godt nytår💥