Tyvstart i morgen – og nu julemusik

I morgen tyvstarter jeg min julehistorie – Nissehjulet – der kører gennem december. Der skulle både være nisser, stress & magi og lidt vise ord fra julemanden og hans coach venner

Jeg er blevet færdig med min pakkekalender til mig selv. Den indeholder stort og småt: Mine yndlingslakridser fra Tiger, en tur i Tivoli med min kusine, lidt julepynt til mit kontor, en creme-værtinde gaveæske som jeg splittede op på 3 dage, en bif tur med veninden, et kalenderlys, en kartoffelkage og kirke med min datter juleaftensdag.

Hvis du ikke har lavet en pakkekalender til dig selv, så husk i det mindste at sige bare 1 pæn ting til dig selv om søndagen – en adventsgave🥰

Nu må vi godt spille julemusik og jeg vil være hende her når ingen kigger.
https://youtu.be/zPKoz3EfPAI

God torsdag derude🤶💃